Hofmann Cleaning

Ce facem noi diferit față de alte companii de curățenie?

Suntem la fel de personali și flexibili ca un specialist în curățănie independent, dar oferim profesionalismul și protecția unei organizații mai mari. La fel ca specialistul în curățănie independent, colegii noștri lucrează singuri sau în echipe mici de 2 sau mai multe persoane.

Spre deosebire de specialistul în curățănie independent, suntem angajatorul care se ocupă de toate cursurile de formare, echipamente, soluții profesionale, dar mai ales de menținerea calității serviciilor oferite. Noi îmbinăm ce este mai bun din ambele lumi, personal, dar profesionist.

Suntem aici pentru că ai alte lucruri mai importante de făcut, curățenia o facem noi

Te ajutăm să ai grijă de casa și birou tău prin servicii de curățenie de specialitate. Servim clienți persoane fizice și companii din Călărași, București și Ilfov, folosind echipamente și soluții de înaltă calitate, pe care clienții nu le au și nu le pot folosi singuri.

Garanția calității

 
 
 
 
 

Vrem să ne asigurăm că ești mulțumit de serviciile noastre. De aceea oferim o garanție de re-curățare. Dacă vei fi vreodată nemulțumit de ședința efectuată, tot ce trebuie să faci este să anunți la 0729 06 20 60 în termen de 24 de ore de la efectuarea ședinței și vom curăța din nou spațiul tău, fără costuri suplimentare (detalii complete: Termeni și condiții).

gratis

III. Programează o vizionare (gratuit)

Ne dorim să te cunoaștem, să vedem spațiul tău și să facem un plan de curățenie așa cum îți dorești.

0729 06 20 60
zona servicii

Unde oferim servicii de curățenie?

Acoperim următoarele zone: București ← Călărași → Ilfov.

Echipele noastre se deplasează în locații echipați cu mască, mănuși, ecuson, cu echipamentele și soluțiile necesare ședinței de curățenie.

Informațiile noastre juridice

Nume firmă: Hofmann Cleaning SRL
Nr.Reg.Com: J51/544/2020
CUI: 43113550
Sediu social: Str. Morii, nr 75, Crivăţ, Călărași

Telefon: 0729 06 20 60
Email: [email protected]

Program de lucru

Luni – Sâmbătă
08:30 – 19:30